MÖTESADMINISTRATION OCH HJÄLP MED ALLT FRÅN IDÉ TILL GENOMFÖRANDE   Programidé  Vi hjälper Dig med Din konferensadministration!
   
 

Vi på Kontur kan hjälpa till med allt vad gäller planeringen och utförandet av Din konferens.

I de flesta fall står det helt klart varför en konferens ska arrangeras. Syftet och temat är självklart. Men då och då talar vi med kunder som vill ha ett möte; till exempel en kickoff för medarbetarna, där behovet av mötet i sig är uttalat men dess innehåll inte bestämt.  Redan på detta stadium kan vi hjälpa till. Berätta vad du vill åstadkomma, vilka de bestående avtrycken efter mötet ska vara, så tar vi fram idéer.

 

  
   Program och plan
Vi ger dig förslag på konferensupplägg och konferenstema. 
   
 

När Du känner dig nöjd med upplägget och temat i stort arbetar vi tillsammans fram ett program från början till slut. Programmet matchas med Din budget, lämplig geografi, passande aktiviteter, kanske underhållning och andra kriterier - till en helhetsplan.

 

   Bokning av konferens-
   anläggning och
   upphandling av övriga
   resurser.
Utan kostnad hjälper vi till med bokningen av konferensanläggning och allt annat ni önskar. 
   
 

Oavsett om Du vill hålla mötet nära er dagliga bas eller om ni önskar resa iväg till annan ort är vi behjälpliga med att ta fram de mest passande alternativen. Ibland kan det vara bättre att välja anläggning utifrån programinnehållet snarare än att rikta in sig på en viss geografisk punkt. Önskar man prägla mötet med ”naturupplevelse”, ”stil & elegans” eller ”sportighet” – eller kanske kombinationer av dessa – finns lämpliga anläggningar i olika väderstreck, såväl i Sverige som utomlands.

Vi tar fram förslag matchande konferensprogrammet och planen i stort. Du får överskådliga presentationer av respektive alternativ och kan enkelt göra jämförelser.

  

   Mötesadministration /
   konferensadministration
 
Deltagarregistrering är ett tidskrävande arbete. Kontur Konferens har en kostnadsfri lösning!
   
 

Kontur erbjuder en helhetslösning för hantering av inbjudan och administration av deltagaranmälningar, avgiftsdebitering, hotellbokning och leverantörsbetalningar. Vi tar ett helhetsansvar för hela rutinen och som kund betalar du en fastställd avgift per registrerad deltagare.

Deltagarregistrering är ett tidskrävande moment inför varje konferens och möte. Vi har därför tagit fram en förenklad lösning för enbart deltagarregistrering som våra kunder får tillgång till utan kostnad.

   Aktiviteter ooch
   underhållning
Kontur har ett stort utbud av både mycket kända och mindre kända artister. Ge oss önskemålen så tar vi fram förslag!
   
 

Vi hjälper dig välja ut lämpliga aktiviteter, allt ifrån kortare teambuildingpass till längre skräddarsydda upplägg. Kontur erbjuder också bokning av ett stort utbud artister, showgrupper, stand-up-komiker och talare – kända såväl som okända talanger.

 

   Kongresser och stora
   konferenser 
Kontur har erfarenhet av många större arrangemang. Bilden är hämtad från City Conference Centre i Stockholm.
   
 

Riktigt stora konferenser, med kanske 500 eller 1000 deltagare, ställer extraordinära krav på planering och koordination. Kontur Konferens projektledare har kunskapen och erfarenheten att fungera som Din ”högra arm” genom hela processen. Som kund drar du upp förutsättningar, syften och mål. Vår projektledare tar fram förslag till program, logistik och konferensanläggningar, genomför detaljplanering med anläggning och övriga resurser samt styr konferensprojektet enligt uppställda budgetramar.

 

Välkommen att ringa oss för att bolla idéer och få råd inför nästa möte eller konferens - kostnadsfritt!       Tel 08-583 610 60

   
   
   
        Konferensanstockholm.net administreras av:               Kontur Konferens AB          Sven Palms Allé 1          176 68 Järfälla          08-583 610 60          bokning@konturkonferens.se