Kontakt Konferensstockholm.net

Konferensstockholm.net är en onlinetjänst från Kontur Konferens AB – ett konferensbokningsbolag med säte i Järfälla, verksamt sedan 1999. Kontur Konferens erbjuder en kostnadsfri tjänst till konferensbokare i såväl privata företag som offentliga organisationer. Kontur är oberoende och samverkar med mer än 500 hotell och konferensanläggningar i landet.

 

Vår tjänst innebär i korthet att Du som kund ger oss förutsättningar och önskemål gällande det planerade mötet. Vi tar fram alternativ med ledig kapacitet som bäst motsvarar din kravbild och ger dig en fullständig presentation av varje alternativ samt överskådlig kostnadssammanställning. Vi ger dig råd och referenser och, när du bestämt dig, hjälp med den kompletta bokningen.

 

När anläggningen är bokad har du direktkontakt med anläggningen i den kommande detaljplaneringen.

 

Kontur Konferens har även projektledare som kan hjälpa till med hela konferensplaneringen från ax till limpa. Läs mer om detta!

Konferensstockholm.net genom Kontur Konferens AB

Konferensstockholm
Kontur Konferens AB
Sven Palms Allé 1

176 68 Järfälla

Tel 08-583 610 60
bokning@konturkonferens.se
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.