Strandvägen 7A - Eleganta våningar för möten av olika storlek. 
     
  Åter till listan >>  
   
     
 
Strandvägen 7A Konferens & Event

Strandvägen 7
114 56  Stockholm
 
     
     
     
     
     
  Bokning / förfrågan  
  Tel 08-583 610 60  
  Offertförfrågan  
     
     
     
     
     
     
     
  Snabbfakta  
  Antal lokaler 13
  Grupprum 9
  Största lokal 120
  Största matsal 90
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  Ring 08-583 610 60
  för ytterligare info eller bokning!
     
     
 


STRANDVÄGEN 7A KONFERENS & EVENT

 
     
  Konferens Strandvägen 7A är en konferens- och event-anläggning med allra bästa läge i centrala Stockholm. Med en fantastisk utsikt över Nybroviken och alla skärgårdsbåtarna ligger 7A´s våningar med sina eleganta salonger för konferenser och möten - både större och mindre.

Fastigheten har en spännande historia. Kung Oscar II tyckte att vår huvudstad saknade en riktg paradgata och byggandet av Strandvägen initierades.I början av 1900-talet fanns inte mycket plats kvar för nybyggnation längs Strandvägen men en tomt återstod - här byggdes kvarteret Klippan bestående av Strandvägen 7A, B och C. Fastigheten, i tidstypisk jugendstil blev det pampigaste projektet längs gatan och uppfördes i en U-form med två flyglar mot gatan.


Logi
I Strandvägen 7A´s motsatta flygel, 7C, är anrika Hotel Diplomat inrymt. Hotellet har 130 rum.
Med adress Strandvägen 7A ligger hotel Esplanade med 34 rum. Utöver dessa två, mycket närliggande hotell, finns gott om hotell inom gångavstånd.


Restaurang och kök
Konferens Strandvägen 7A har eget kök med välrenommerade kockar och kan erbjuda allt från överdådiga frukostar till femrätters middagar, mingelbufféer och julbord. Måltiderna är viktiga för en konferensgrupp. Det vet 7A och anpassningsmöjligheten är både självklar och stor.

Konferens

På Strandvägen finns 13 lokaler med kapacitet från 20 personer till Entrésalongens 120 personer. Alla lokalerna är mycket flexibla och kan dukas för både konferens, middag eller mingel. Strandvägen 7A andas elegans och kan anses utgöra urtypen för "stor klassisk östermalmsvåning". Lokalerna är utrustade med modern teknik som samtidigt är väl implementerad för bevarande av interiörens ursprungliga tidsepok.

Aktiviteter
Med det centrala läget i Stockholm är  aktivitetsmöjligheterna i det närmaste oändliga. Med Djurgården inom gångavstånd har man nära till Friluftsmuseet Skansen, Nordiska Museet, Vasamuseet och Junibacken. Eller varför inte ta en femkamp på Gröna Lund? Inom gångavstånd ligger även Wallmans med sina middagsshower. Ett annat alternativ är att ta en middagskryssning i Stockholms Skärgård med en skärgårdsbåt.  I Gamla Stan kan man gå en spökvandring eller ta en promenad på stans tak (!). Teatrar och museer finns det gott om i Stockholm... Konferensens aktivitetsinslag brukar inte vålla allför många grå hår!
 


  Strandvägspalatset inrymmer en elegant konferensanläggning. 

  En av konferensanläggningens vackra salonger.   
  En av konferenslokalerna har dukats för middag. 

  Trevlig interiörbild från Konferens 7A.   
  Entrésalonen rymmer 120 personer i biosittning.    Konferensanläggningen har gott om lokaler i olika storlekar.